Доставка и плащане

                                                                        ДОСТАВКА

I. Доставка

Доставката се заплаща от клиента според таксите на съответната куриерска служба. Таксуването на доставка не е обвързано с населеното място, до което се доставя. 

II. Срок на доставка

Обикновена доставка - в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефон - за налични артикули на склад.  В изключително лоши атмосферни условия или поради извънредни ситуации, свързани с логистиката, срокът може да бъде удължен.

III. Условия за връщане на закупената стока

Вие имате право да върнете закупената стока до 14 календарни дни от датата на доставка. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти, те трябва да бъдат със запазен търговски вид. Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента. В случай на проявено желание за връщане на закупена стока, молим да се свържете с наш представител на телефон +359 876686339 за уточнение на последващите процедури.


                                                                        ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни или в комбинация един с друг начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

• С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

• По банков път.

За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.